PL: közel a megegyezés Thiago Silva és a Chelsea között – sajtóhír

CS. M.CS. M.
Vágólapra másolva!
2020.08.21. 23:49
null
Párizsból Londonba költözik a brazil védő? (Fotó: AFP)
Egybehangzó sajtóértesülések szerint a Paris Saint-Germain brazil csapatkapitánya, Thiago Silva előrehaladott tárgyalásokat folytat a Chelsea-vel. A 35 esztendős védőnek a Bajnokok Ligája döntőjét követően lejár a szerződése a párizsi klubbal, azt pedig már korábban elárulta, hogy mindenképpen távozik.

 

Eredetileg június végén járt volna le Silva szerződése a PSG-nél, de a klub és a játékos megegyezett egymással a hosszabbításról, amely a Bajnokok Ligája-idény végéig szól. Ennek értelmében vasárnap lép utoljára pályára a párizsiak mezében, a BL döntőjében.

Az utóbbi hetekben több érdeklődőről is hallani lehetett: sajtóinformációk szerint a Fiorentina, az Everton és az Arsenal is megkörnyékezte, legutóbb pedig a Chelsea neve bukkant fel. Sőt, pénteken a The Athletic már arról írt, hogy a felek majdnem mindenben megegyeztek egymással, és a döntő után a londoniak be is jelenthetik a rutinos játékos érkezését.

A Chelsea vezetőedzőjének, Frank Lampardnak mindenképpen szüksége lenne egy új középhátvédre, hogy megszilárdítsa a „kékek” védelmét, ezek szerint pedig a rutint is nagyra tartaná fiatal játékosai mellett.

Az átigazolási piacon egyébként továbbra is aktívak a londoniak: a leicestermercury.co.uk azt írja, hogy a Leicester City továbbra is tárgyal a Chelsea-vel a balhátvéd Ben Chilwell eladásáról, akiért a „rókák” minimum 55 millió euró körüli összeget kérnének.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik