PL: Kompany a Villa, Defoe az Arsenal ellen térhet vissza

Vágólapra másolva!
2013.03.01. 21:49
Vincent Kompany (Manchester City) és Jermain Defoe (Tottenham) játékára is van esély az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) hétvégi, 28. fordulójában. A belga védő vádli-, míg az angol támadó bokasérülése után állhat ismét csapata rendelkezésére.

Kompany január 26-án, a Stoke City elleni FA-kupa-mérkőzésen szenvedett vádlisérülést, amely után több mint egy hónapig nem léphetett pályára, ám az Aston Villa elleni hétfői bajnokin visszatérhet.

„Egyre jobb állapotban lesz, a következő meccsünkön remélhetőleg már pályára léphet. Bár ez komplikált feladat lesz, hiszen sérülését követően még nem edzett a csapattal” – mondta Roberto Mancini, a Manchester City menedzsere.

Defoe együttese, a Tottenham Hotspur vasárnap az Arsenalt fogadja, így André Villas-Boasnak nagy szüksége lehet az angol válogatott támadó játékára.

„Jermain a legutóbbi két napban a csapattal edzett, remélem, ez szombaton sem lesz másképp. Ha szombaton sem lesz problémája, akkor játszani fog vasárnap" – nyilatkozta Villas-Boas.

Az angol labdarúgáshoz, valamint a Tottenhamhez kapcsolódó hír, hogy február legjobb menedzserének André Villas-Boast, míg játékosának Gareth Bale-t választották.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik