PL: Guardiola elárulta, állnak-e díszsorfalat a bajnok Liverpoolnak

T. M.T. M.
Vágólapra másolva!
2020.06.28. 10:36
null
Ami jár, az jár. A Manchester City játékosai díszsorfalat fognak állni a liverpooliaknak (Fotó: Getty Images)
A Manchester City játékosai díszsorfalat állnak majd az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságot megnyerő Liverpoolnak a két csapat csütörtöki mérkőzésén – árulta el Pep Guardiola, a manchesteri csapat menedzsere.

Mint arról korábban beszámoltunk, a Liverpool 30 éves várakozása véget ért, miután a Manchester City 2–1-re kikapott a Chelsea otthonában csütörtökön, ezzel pedig a „vörösök” bajnokok lettek a Premier League-ben – történetük során először.

Hogy a bajnoki vereség még keserűbb legyen a manchesteriek számára, a következő fordulóban a Liverpool látogat az otthonukba, ahol a szokásokhoz híven illik majd díszsorfalat állni a PL-győztes riválisnak. Pep Guardiola elárulta, nem törik meg ezt a tradíciót.

„Természetesen fogunk díszsorfalat állni a Liverpool játékosainak. Üdvözölni fogjuk őket, amikor az otthonunkba látogatnak. Megcsináljuk, mivel megérdemlik” – mondta a spanyol tréner.

A Liverpool július 2-án, azaz jövő hét csütörtökön 21.15-től mérkőzik meg a Manchester Cityvel az Etihad Stadionban a Premier League 32. fordulójában.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik