PL: „Félek” – az eltűnt játékos a repülőről üzent barátjának

Vágólapra másolva!
2019.01.22. 21:36
Diego Rolán, a spanyol élvonalbeli Leganés labdarúgója megdöbbentő részletet osztott meg Emiliano Sala eltűnésével kapcsolatban.

Mint ismert, az argentin játékos repülővel tartott Nantes-ból Cardiffba, de a gép nem érkezett meg, és a hatóságok azóta sem bukkantak a nyomára. Diego Rolán – aki együtt játszott a Bordeaux-ban Salával – elmondta: volt csapattársa üzenetet küldött a repülőről.Mint ismert, az argentin játékos repülővel tartott Nantes-ból Cardiffba, de a gép nem érkezett meg, és a hatóságok azóta sem bukkantak a nyomára. Diego Rolán – aki együtt játszott a Bordeaux-ban Salával – elmondta: volt csapattársa üzenetet küldött a repülőről.

„Emiliano egy barátjának üzenetet küldött a repülőről. Azt írta, hogy fél, és hogy ha nem találják meg, akkor tudják, mi történt” – idézi az uruguayi 1010AM rádió Diego Rolánt.

Az argentin Ole idézte a teljes üzenetet.

„Nagyon fáradt vagyok. Nantes-ban voltam, el kellett intéznem mindent, ezt is meg kellett csinálnom, azt is. Most már repülőn vagyok, amelyik úgy néz ki, mintha szét akarna esni. Megyek Cardiffba, tiszta őrület, holnap már edzésünk lesz az új csapatommal – így kezdődik a hangfelvétel, amely így zárul. – Ha nem hallasz rólam másfél órán belül, nem tudom, küldjetek valakit, hogy megtaláljon. Kezdek félni.”

Kedd este Nantes főterén Saláért imádkoztak, a szurkolók sálakkal és görögtűzzel a kezükben érkeztek. „Több vagy, mint egy játékos” – írta a francia klub.



 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik