PL: brutális sérülése után videón üzent André Gomes

H. D.H. D.
Vágólapra másolva!
2019.11.06. 21:20
Mint ismert, súlyos lábtörését követően hétfőn megműtötték André Gomest, az Everton labdarúgóját. A portugál középpályás operációja sikeresnek bizonyult, és várhatóan teljesen felépülhet. André Gomes ezúttal a saját Twitter-oldalán, már otthonról üzent a szurkolóknak.

Mint ismert, Szon Hung Min, a Tottenham játékosa hátulról odalépett André Gomesnek, aki a vele szemben érkező Serge Aurier-nek ütközött. Az Európa-bajnok portugál játékos lába rendellenes szögben állt az eset után – az első szabálytalanságot elkövető Szon Hung Mint annyira megviselték a történtek, hogy nem is bírta könnyek nélkül. Mint ismert, Szon Hung Min, a Tottenham játékosa hátulról odalépett André Gomesnek, aki a vele szemben érkező Serge Aurier-nek ütközött. Az Európa-bajnok portugál játékos lába rendellenes szögben állt az eset után – az első szabálytalanságot elkövető Szon Hung Mint annyira megviselték a történtek, hogy nem is bírta könnyek nélkül.

A portugál középpályás a sikeres műtétje után már otthonról üzent és köszönte meg a sok támogatást.

„Sziasztok! Mint azt tudjátok, minden jól ment, már itthon vagyok a családommal. Köszönöm a sok támogatást, az üzeneteket és pozitív energiát!” – mondta a videóban André Gomes.

André Gomes on Twitter

Thank you for your unconditional support! Obrigado pelo vosso apoio incondicional! ¡Muchas gracias por todo vuestro apoyo! https://t.co/KEz31pvWD2



Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik