PL: Balotelli Twitter-háborút vív a Liverpool-legendával

Vágólapra másolva!
2016.09.05. 11:30
Hamisítatlan Twitter-háborút vív egymással a Liverpool-legenda Jamie Carragher és az angol klubot a nyáron elhagyó csatár, Mario Balotelli.

Mint ismert, Jürgen Klopp menedzser nem számolt Mario Balotellivel a Liverpoolnál, így a klub a távozók listájára tette. Végül az átigazolási szezon utolsó napján sikerült csapatot találni az olasznak, aki a Ligue 1-ben szereplő Nice játékosa lett. Ingyen.

Ekkor „támadt” először a Sky Sports szakértőjeként dolgozó Jamie Carragher, aki szerint a Nice még úgy is túlfizette a Liverpoolt, hogy ingyen megszerezte Balotellit – célozva arra, hogy a csatár többet árt, mint segít.Jürgen Klopp menedzser nem számolt Mario Balotellivel a Liverpoolnál, így a klub a távozók listájára tette. Végül az átigazolási szezon utolsó napján sikerült csapatot találni az olasznak, aki a Ligue 1-ben szereplő Nice játékosa lett. Ingyen.

Ekkor „támadt” először a Sky Sports szakértőjeként dolgozó Jamie Carragher, aki szerint a Nice még úgy is túlfizette a Liverpoolt, hogy ingyen megszerezte Balotellit – célozva arra, hogy a csatár többet árt, mint segít.



Balotellit persze nem kell félteni, gyorsan reagált.



„Jamie Carragher egy rossz futballista, de a gyűlölködésben csodálatos. Kit érdekel?” – válaszolt a közösségi oldalon Balotelli.

Itt még mindig nem ért véget a történet. A korábbi hátvéd ismét megszólalt, folytatva a szájkaratét.

A Twitteren Balotelliről kérdezték, mire szarkasztikusan csak ennyit írt: „Sok sikert kívánok neki az Aranylabda elnyeréséhez a Nice-ben.”


Hogy reagál-e erre is Balotelli? Bölcsebb lenne ezt a „beszélgetést” befejezni, de van egy olyan sejtésünk, hogy nem vasárnap láttuk a Carragher-Balotelli háború utolsó, 140 karakterbe sűrített felvonását.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik