PL: az Everton 20 millió fontért igazolt középpályást

B. D. K.B. D. K.
Vágólapra másolva!
2020.09.09. 10:08
null
Az Everton bemutatta új szerzeményét. (Fotó: Getty Images)
Allan és James Rodríguez szerződtetése után újabb középpályással erősített az Everton: a 27 éves francia Abdoulaye Doucoure játékjogáért 20 millió fontot ad a liverpooli együttes a Watfordnak, aki három plusz egy évre ír alá új klubjában.

 

Az Everton négy napon belül három nagy igazolást is végrehajtott: a kolumbiai James Rodríguezt (22 millió font) a Real Madridtól, a brazil Allant (22.3 millió font) a Napolitól, és most a francia Abdoulaye Doucourét a Watfordtól csábították el 20 millió font ellenében.

Doucouré a „lódarazsak” színeiben eltöltött négy idénye alatt 141 mérkőzésen 17 gólig jutott.

„Régóta várok arra, hogy ide igazolhassak, és most ez megadatott, ezért nagyon boldog vagyok – nyilatkozta az új szerzemény. – Volt néhány megkeresésem más csapatoktól is, de mikor az Everton érdeklődéséről hallottam, mondtam az ügynökömnek, hogy a liverpooli együttesre fókuszáljon. Ez volt az a csapat, amelyhez igazolni akartam. Az Everton nagy múltú klub Angliában, így jó lehetőség arra, hogy szintet lépjek. Nagyon boldog vagyok most, hogy Everton-játékos lehetek, és izgatottan várom a folytatást.”

Hozzátette: Ancelotti „box-to-box” játékosként számít rá a középpályán, ami számára a legkedvezőbb szerepkör.

„Energiával fogom ellátni a csapatot. Erős játékos vagyok, aki rengeteget tud futni. A legjobbamat nyújtom, hogy gólokat szerezzünk, és hogy segítsem a csapatot. Trófeákat akarok nyerni” – mondta bizakodva a francia középpályás.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik