PL: az Ajax sztárja a Manchester Unitedben folytatja – sajtóhír

Vágólapra másolva!
2020.08.31. 19:10
null
Donny van de Beek az MU első nyári fogása (Fotó: AFP)
Órákon belül hivatalossá válhat Donny van de Beek átigazolása – a holland válogatott középpályás a Manchester United játékosa lesz. Az olasz transzferguru, Fabrizio Romano értesülései szerint a 23 éves labdarúgó 2025 nyaráig szóló szerződést ír majd alá új klubjával.


Egybehangzó sajtóértesülések szerint mindenben megegyezett egymással Donny van de Beek és a Manchester United a játékos új szerződésének részleteivel kapcsolatban, miután az Ajax már napokkal ezelőtt elfogadta az angol klub ajánlatát. A 23 éves középpályás hétfő délután hiányzott a holland válogatott edzéséről, mert Manchesterbe utazott, hogy átessen a kötelező orvosi vizsgálatokon.

Van de Beek aláírására órákon belül sor kerülhet – ekkor jelentheti be hivatalosan is a transzfert az MU. A holland játékos vételára egyelőre tisztázatlan, a korábbi hírek 40-50 millió eurós összegről szóltak. Az Ajax színeiben 2019-ben Bajnokok Ligája-elődöntőt játszó, egy bajnoki címet nyerő labdarúgóért korábban honfitársa, az FC Barcelona irányítását átvevő Ronald Koeman is bejelentkezett, ám a tárgyalások nem kezdődtek el.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik