PL: a part menti területeken folytatódik az eltűnt csatár keresése

Vágólapra másolva!
2019.01.24. 11:01
null
Emiliano Sala megtalálására egyre kisebb az esély (Fotó: AFP)
Csütörtökön folytatják az angol élvonalbeli Cardiff City rekordigazolását, Emiliano Salát szállító repülőgép keresését. Mint ismert, az argentin futballista kisgépe hétfőn este tűnt el a La Manche csatorna környékén, azóta nem bukkantak a nyomára.

 

Cikkünket az új információkkal folyamatosan frissítjük...

Mint beszámoltunk róla, a 28 esztendős argentin támadó – aki az ősszel 12 gólt szerzett a Ligue 1-ben – érkezését szombaton jelentette be a Premier League-ben 18. helyen álló Cardiff. Az AFP francia hírügynökség jelentése szerint Sala azért tért vissza a cardiffi bejelentést követően Franciaországba, hogy elbúcsúzzon társaitól Nantes-ban. A Salát is szállító gépnek helyi idő szerint este kilenc óra előtt kellett volna leszállnia Walesben, ám nyolc óra körül a gép váratlanul eltűnt a radarról valahol a La Manche csatorna felett, nem messze a Guernsey-szigettől.

A keddi és a szerdai keresőakció sem járt sikerrel, de a guernsey-i rendőrség közleménye szerint csütörtökön is folytatják a kutatást, ezúttal a part menti területeken.



„Hosszú napunk volt, óriási területet kutattunk át. Frusztráló, de nem adtuk fel. Sokan dolgoznak nagyon keményen, minden tőlünk telhetőt megteszünk” – mondta szerda késő este David Barker, a guernsey-i kikötő vezetője.

Több szigetet is átvizsgálnak csütörtökön a kutatócsoportok. Délután fél kettőkor a guernsey-i rendőrség azt közölte, Burhout teljesen bejárták, az eltűnt repülőgép nyomaira azonban nem bukkantak. A kutatás Casquets, Alderney, Cherbourg, Jersey és Sark szigeteinél folytatódik.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik