PL: a Milanhoz távozik az Arsenal vezérigazgatója

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.09.18. 12:55
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Arsenal hivatalos közleményt adott ki honlapján: az eddigi vezérigazgató Ivan Gazidis az AC Milanhoz távozik, a klub irányítását így Raul Sanllehi és Vinai Venkatesham veszi át.

A közlemény tájékoztatása szerint az október 31-i hatállyal távozó Ivan Gazidis december 1-jén kezdi meg munkáját a milánói alakulatnál, utódja Vinai Venkatesham lesz, a futballal kapcsolatos vezetői ügyekért Raul Sanllehi felel majd. A klub többségi tulajdonosa, Stan Kroenke így nyilatkozott a változásokról:Stan Kroenke így nyilatkozott a változásokról:

„Öröm volt Ivannal dolgozni, hiányolni fogjuk bölcsességét, éleslátását és energiáját, amiből az elmúlt évtizedben nap mint nap részesülhettünk. Magabiztosak vagyunk, hogy olyan emberek veszik át a klub irányítását, mint Raul és Vinai, akikkel alig várjuk a közös munkát. Velük és Unai Emeryvel a klub képes lehet előrelépni a pályán és azon kívül is.”

Az elnök mellett maga Gazidis is nyilatkozott:

„Az elmúlt tíz évben kiváltságosnak éreztem magam, hogy ennek a nagyszerű klubnak szentelhettem az életem. Az Arsenal történelmében új fejezet kezdődik, én minden tőlem telhetőt megtettem, hogy a klub a lehető legerősebben várja az új kihívásokat. Ebbe a világszínvonalú létesítmények és az olyan kiváló vezetők is beletartoznak, mint Unai Emery, Raul Sanllehi és Vinai Venkatesham.”

Gazidis 2009 januárja óta dolgozott az Arsenalnál.



Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik