Todd Cantwell a topcsapatok radarján (Fotó: AFP)

 

A The Athletic szerint Cantwell ára 30 millió font körül alakulhat, és ha a Norwich nem tudja megőrizni élvonalbeli tagságát, úgy jó eséllyel távozik is a Carrow Roadról. Az utánpótlás-válogatott játékos árát ugyanakkor alaposan felverheti, hogy a Liverpool és a Manchester United mellett állítólag a Manchester City és a Tottenham is élénken érdeklődik iránta.

Cantwell a Norwich Cityben nevelkedett és lett profi futballista, egy féléves hollandiai kölcsönt – a Fortuna Sittardnál – leszámítva nem is szerepelt másutt. 

A balszélsőként és középső középpályásként egyaránt bevethető játékos teljesítménye annyiból is meglepő, hogy az előző idényben, még a Championshipben sem volt alapember...

Érdekesség Cantwell kapcsán, hogy a Premier League-hez kapcsolódó, több évtizedes hagyományra visszatekintő PL Fantasy Football egyik legnépszerűbb játékosa a 2019–2020-as idényben. Remek ár/érték aránya miatt minden posztot figyelembe véve a 12. leggyakrabban „szerződtetett” labdarúgó. A középpályások/támadók közül pedig csak négyen előzik meg: Kevin De Bruyne, Mohamed Szalah, Jack Grealish és James Maddison.