PL: a Barcelonától vesz védőt a Wolverhampton – sajtóhír

CS. M.CS. M.
Vágólapra másolva!
2020.09.21. 12:38
null
Semedo otthonos közegbe érkezhet – nyolc honfitársa játszik a Wolvesnál (Fotó: AFP)
Egybehangzó sajtóértesülések szerint a Premier Leagube-ben szereplő Wolvehampton Wanderers mindenben megegyezett az FC Barcelonával a katalánok portugál jobbhátvédje, Nélson Semedo leigazolását illetően. A 26 éves játékos eladása újabb ajtót nyithat ki a Barca számára.

Az olasz transzferguru, Fabrizio Romano legfrissebb értesülései szerint az FC Barcelona és a játékos is mindenben megegyezett a Wolverhamptonnal, és a hivatalos bejelentést még ezen a héten megtehetik az angolok. Romano szerint Semedo 2025 júniusáig ír alá hosszú távú szerződést új csapatával – így kilencre bővülne a Wolves portugál játékosainak száma.

A vételár egyelőre nem ismert, de a Transfermarkt 40 millió euróra becsli a jobbhátvéd piaci értékét, és az átigazolási időszak korábbi szakaszában a Juventus érdeklődése kapcsán is ezt az összeget emlegették a spanyol sajtóban.

A Barcelona számára ezzel a transzferrel megnyílhat egy ajtó: Ronald Koeman korábban egy sajtótájékoztatón elmondta, ahhoz, hogy a klub új játékosokat igazoljon, kénytelen eladni néhányat. Semedo távozásával a katalánok újra megkörnyékezhetik az Ajaxot a 19 esztendős jobbhátvéd, Sergino Dest leigazolása kapcsán.

Arról múlt héten beszámoltunk, hogy a Bild információi szerint a Bajnokok Ligája-címvédő Bayern München már mindenben megegyezett Desttel a fiatal játékos klubváltását illetően, ám az Ajax és a bajorok még nem tudtak megegyezni a pontos vételár kapcsán. Semedo távozásával a Barca is beszállhat a jobbhátvédért futott versenybe, de Romano úgy fogalmazott: a müncheniek biztosak afelől, hogy véghez viszik az átigazolást.

null

Wolves today will complete the signing of Nelson Semedo on a permanent deal. He's gonna sign until June 2025. Douglas Costa rumours atm are *not* confirmed by agents, Juventus and not even by Wolves. Juve want to sell him but have not received any bid yet. #Wolves #transfers


 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik