PL: 10 játékos a Man. City, Liverpool kettősből az álomcsapatban

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.04.25. 10:24
null
Van Dijk és Agüero harca a labdáért – mind a ketten kiváló teljesítményt nyújtottak az idényben, helyet követelve az álomcsapatban (Fotó: AFP)
A Manchester United labdarúgója, Paul Pogba az egyetlen játékos, aki nem a Manchester City, Liverpool FC kettősből került be a 2018–2019-es idény Premier League-álomcsapatába az angol profi labdarúgók szervezeténél (PFA).

 

A jelenleg listavezető Manchester Cityből hat játékos (Ederson, Aymeric Laporte, Bernardo Silva, Fernandinho, Sergio Agüero és Raheem Sterling), míg a Liverpoolból négy (Andrew Robertson, Trent Alexander-Arnold, Virgil van Dijk, Sadio Mané) került be az álomcsapatba. Rajtuk kívül Paul Pogba kapott még helyet a legjobbak között.

A góllövőlistán 19 találattal Agüeróval holtversenyben élen álló Mohamed Szalah (Liverpool) és Pierre-Emerick Aubameyang (Arsenal) sem került be, ahogy a 17 gólos Harry Kane (Tottenham) és a 16 találatnál járó Eden Hazard (Chelsea) sem. Az álomcsapatot a PFA tagjainak szavazatai alapján állították össze. A legutóbbi idényhez hasonlóan ezúttal is a Manchester City adja a legtöbb játékost – ugyanakkor Agüero az egyetlen, aki tavaly is bekerült.


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik