NS: versenyfutás a City trónjáért; történelmi vb-arany

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.08.10. 00:28
A Nemzeti Sport pénteki számából ajánljuk:

Történelmi világbajnoki arany. A finn dingiben versenyző Berecz Zsombor az első magyar, aki aktív olimpiai hajóosztályban világbajnok lett, ráadásként Érdi Mária Laser Radialban olimpiai kvótát szerzett. Az aarhusi versenyen történteket Tóth Anita foglalta össze.Történelmi világbajnoki arany. A finn dingiben versenyző Berecz Zsombor az első magyar, aki aktív olimpiai hajóosztályban világbajnok lett, ráadásként Érdi Mária Laser Radialban olimpiai kvótát szerzett. Az aarhusi versenyen történteket Tóth Anita foglalta össze.

Jó napunk volt az úszó Európa-bajnokságon. A 400 vegyes döntőjében Verrasztó Dávid és a brit Max Litchfield vívott öldöklő csatát, amelynek végén a magyar klasszis 35 századdal győzött – emellett még két ezüst (400 gyorson Késely Ajna és 10 kilométeren Rasovszky Kristóf), valamint egy bronz (200 háton Burián Katalin) a csütörtöki versenynap magyar termése. A helyszínről Kovács Erika tudósított.

Versenyfutás a Manchester City trónjáért. Péntek este kezdődik a kontinens egyik elitbajnoksága, a Premier Leauge, az angol bajnoki címért nagy csata várható, Egész oldalas összeállításunkból kiderül, mely csapatokra és miért érdemes figyelni a következő hónapokban. Ehhez (is) kapcsolódik egy másik írásunk, amely a tv-csatornák közötti ádáz küzdelemről szól: összefoglaljuk, hogy a 2018–2019-es idényben a különböző topbajnokságokat és egyéb sporteseményeket mely csatornákon követhetjük nyomon.

A Mol Vidi futballcsapata a legutóbbi tíz bajnokiját megnyerte a Debrecen ellen, a majdnem egy éve gólképtelen, korábbi Vidi-támadó Bódi Ádám azonban szeretne véget vetni a Loki rossz szériájának – kérdés, hogy péntek esti találkozójukon sikerül-e, vagy folytatódik a fehérváriak remek sorozata.

Exliverpooli Kispesten. A korábban három évig a „vörösöknél" játszó francia David N'Gog a hírek szerint már mezszámot is kapott a Honvédnál. Cserháti András háttéranyaga.

Ezen a pénteken sem hiányozhat Sportkrém-mellékletünk. A tartalomból: Mutina Ágnes tizenkét évesen már egyedül élt, és kétévente kötelező műtét várt rá; Vicces birkózás: amikor a nagy melegtől korcsolyapályává válik a szőnyeg; A kupadöntő „visszavágójával" beindul a német futballidény is.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik