Newcastle: Benítez helyére PL-győztes menedzser érkezhet

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.06.25. 17:17
null
Claudio Ranierit Newcastle-ból hívják – állítja a Sky Sports (Fotó: AFP)
A Sky Sports információi szerint a Leicester Cityvel a 2015–2016-os idényben bajnoki címet nyerő Claudio Ranieri lehet a Newcastle United következő menedzsere.

 

Rafa Benítez távozását hétfőn jelentette be a Newcastle. A spanyol menedzser több mint három év után, szerződése lejártával intett búcsút a „szarkáknak”.

Az első információk arról szóltak, hogy a Manchester Citynél Pep Guardiola segítőjeként dolgozó Mikel Arteta veheti át honfitársa helyét, ám a Sky Sports most arról ír, hogy Claudio Ranieri lehet az új menedzser.

Ranieri legutóbb a Fulhamet irányította Angliában, ám a csapat a 2018–2019-es idény végén kiesett az élvonalból – igaz, az olasz szakembert már a tavaszi szezon közepén felmentette a londoni klub vezetősége. Később az AS Roma kispadjára ült le, ideiglenes megbízatása viszont lejárt, és nem is hosszabbított az olasz fővárosban.

A Sky Sports hozzáteszi, a Feyenoord kispadjáról távozó Giovanni van Bronckhorst szintén a jelöltek között van.

Közben az angol fogadóirodáknál továbbra is José Mourinho a legnagyobb favorit az állásra, csupán 1.2-szeres pénzt fizet, ha valaki a portugál kinevezésére tippel és igaza lesz.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik