„Nem titkolom, hogy visszatérnék Barcelonába”

Vágólapra másolva!
2010.02.06. 14:10
null
Fabregasnak egyelőre az Arsenal sikere a fontos (Fotó: Action Images - archív)
A jelek szerint borítékolható, hogy Cesc Fabregas, az Arsenal középpályása visszatér Barcelonába – mindössze az a kérdés, hogy erre mikor kerül sor. A spanyol válogatott játékos a visszavonulása után mindenképpen hazatér, de elképzelhető, hogy a költözésre nem kell várni a nyugdíjba vonulásáig.

„Barcelona a világ legjobb helye, nagyszerű ott élni. Nagyon jól ismerem a várost. Ami Londont illeti, nos, az itteni időjárást nem igazán szeretem, bár maga a város nagyon látványos. De ha visszavonulok, Barcelonában fogok élni" – áradozott Fabregas Katalónia székhelyéről.

Az Arsenal középpályása a Katalán Rádiónak nyilatkozva arról is beszélt, hogy elképzelhető, már a nyugdíjba vonulása előtt hazatér a spanyol nagyvárosba.

„Sohasem titkoltam, hogy egyszer vissza akarok térni Barcelonába. A nagyapám kilenc hónapos koromban vitt ki először a Nou Campba, és egész életemben gránátvörös-kék színekben játszottam. Bizonyos okok miatt távoznom kellett a csapattól, de sohasem lehet tudni, mit hoz a jövő" – jelentette ki a 22 éves klasszis, akit a Barcelonán kívül a másik spanyol óriás, a Real Madrid, illetve az olasz Internazionale is szívesen elcsábítana az Arsenaltól.

„Életem legjobb formájában vagyok, és a jelenre akarok koncentrálni. Még négy hónap van hátra a szezonból, és jól szerepel a csapat. A bajnokságra és a Bajnokok Ligájára összpontosítok, hogy jó formában érkezzek a világbajnokságra" – mondta Fabregas, aki nem kívánt foglalkozni egy esetleges klubcserével.

„Sem engem, sem az ügynökömet nem kereste meg senki, vagy legalábbis én nem tudok róla" – zárta rövidre a jövőjével kapcsolatos találgatásokat a spanyol középpályás.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik