Az egész azzal kezdődött a közösségi oldalon olvasható beszámoló szerint, hogy az óriási futballdrukker Nate Patrick szülei épp vonaton utaztak Angliában, mikor arra lettek figyelmesek, hogy mögöttük egy csapat srác kártyázik, és elég hangosak.

A történet ezen szakaszában fontos megjegyezni, hogy a szülők nem követnek semmilyen sportot, nem ismerik a klubokat, és így a futballistákat sem, akik manapság játszanak.

A közös kép, ami elindította a lavinát (Fotó: Twitter/N8NathanPatrick)

De visszatérve... Az idős házaspárnak elege lett a hangoskodásból, így odaszóltak a csoportnak, hogy legyenek kedvesek egy kicsit halkabban beszélgetni és kártyázni.

Ekkor a mögöttük ülő székekről, a hangos csapatból felkelt két fiatalember, odasétáltak Patrick szüleihez, elnézést kértek, és megkérdezték, szeretnének-e egy közös képet.

Ők ezen kicsit meglepődtek, de gondolták, kedves gesztus, így az idős úr és hölgy összebújtak, majd odaadták a telefonjukat a kedves fiatalembernek.

A válasz erre az volt: „Nem, nem, hanem hogy velem szeretnének-e egy közös képet...”

Az udvariasság az udvariasság, így bár továbbra is furcsának tartották a dolgot, bólintottak, és elkészítették a közös fotót Patrick édesapjával, aki ezen a ponton írt fiának egy üzenetet, hátha ő tudja, ki volt az a srác, akivel lett most egy közös képe. Hátha valami celeb...

Nate Patrick on Twitter

A megoldás? A Manchester United teljes csapata azon a vonaton utazott, a közös fotóra pedig Paul Pogba és Nemanja Matics álltak oda.

Nate Patrick on Twitter

Ami persze a szülőknek semmit nem mondott, a fiuk viszont teljesen kiborult, hogy lehetnek ők ilyen szerencsések…

A TELJES LEVELEZÉS ANGOLUL

 

(Fotó: Twitter/N8NathanPatrick)
(Fotó: Twitter/N8NathanPatrick)
(Fotó: Twitter/N8NathanPatrick)
(Fotó: Twitter/N8NathanPatrick)