MU: Zidane-t nem érdekli a United, inkább Torinóba menne

Vágólapra másolva!
2018.10.04. 10:05
null
Zidane tart a Manchester United kispadjától? (Fotó: AFP)
A Le Parisien rokonokra hivatkozva állítja: a francia tréner nem akar kockáztatni azzal, hogy idény közben átveszi a gyengén szereplő Manchester Unitedet.

Francia lapértesülések szerint bár a Manchester United érdeklődött nála, Zinédine Zidane nem tervezi, hogy átvegye José Mourinho helyét az együttes élén. A Le Parisien a francia edző rokonaira és közeli barátaira hivatkozva állítja, Zidane köszöni szépen, de élvezi a szabadságot, s a legnagyobb dilemmát az jelenti számára, hogy kijárjon-e a fiai mérkőzéseire vagy sem.

A lap hozzáteszi azt is, Zidane kifejezetten tart attól, hogy a jelenleg lejtmenetben lévő Unitedet átvegye, ugyanis ha nem sikerül fordítania a csapat szerencséjén, az komolyan megtépázhatja a Real Madridnál kialakult edzői hírnevét.

A franciák szerint ugyanakkor van egy ajánlat, amelyre nem mondana nemet a korábbi kiválóság: a Juventus kispadja. Zidane korábban maga is nyilatkozott arról, hogy egy nap szívesen visszatérne Torinóba, ahol 1996 és 2001 között 209 tétmeccsen szerepelt, 31 gólt szerzett, és többek között kétszeres olasz bajnok és európai Szuperkupa-győztes lett.

A Manchester United hét fordulót követően a 10. helyen áll az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) tabelláján, ezért egyre többen követelik Mourinho távozását, aki az elmúlt időben több kulcsjátékosával is összeveszett.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik