MU: Van Persie elköszönt Brazíliába tartó csapattársától

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.02.02. 22:13
null
Robin van Persie ezzel a képpel köszönt el Andersontól… <br />
Robin van Persie, az angol Premier League-ben szereplő Manchester United labdarúgója Instagram-oldalán elköszönt Andersontól, aki minden bizonnyal a brazil élvonalbeli Internacionalnál folytatja pályafutását.

A brazil középpályás a bajnokságban mindössze 21 percet játszott, ezenkívül pedig csak egy mérkőzésen szerepelt ebben a szezonban a „vörös ördögöknél”, de szíve szerint azt is elfelejtené: a Ligakupában a harmadosztályú Milton Keynes Donstól 4–0-s vereséget szenvedtek.

A Manchester United 2007-ben 20 millió fontért szerződtette Andersont, de azóta sem vált alapemberré az Old Traffordon – a múlt tavasszal kölcsön is adták a Fiorentinának –, ennek ellenére nem távozott a nyáron.

Anderson szerződése a nyáron lejár az MU-val, a hírek szerint a nyár óta senki sem jelentkezett be érte, de a télen az Internacional ajánlatot tett érte. Robin van Persie, a brazil csapattársa Instagram-oldalán már elköszönt Andersontól, akinek átigazolását hivatalosan – a The Guardian információi szerint – csak néhány nappal később jelentik be a felek.

…aki már az Internacionalnál edz (Fotók: Instagram)
…aki már az Internacionalnál edz (Fotók: Instagram)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik