MU: Solskjaerral sem felhőtlen a viszony, Pogba távozna a nyáron?

Vágólapra másolva!
2019.04.10. 15:01
null
Paul Pogba a Real Madridhoz tart? (Fotó: AFP)
Francia sajtóhírek szerint Paul Pogba a nyáron mindenképp távozna a Manchester Unitedtől – a világbajnok labdarúgó minden bizonnyal a Real Madridnál szeretné folytatni a pályafutását.

 

A Le Parisien a szerdai cikkében arról ír, hogy Pogba minden vágya vélhetően az, hogy az ismét Zinédine Zidane által irányított királyi gárdához szerződjön, ugyanis nagyon tiszteli a trénert, emellett a madridi klubról is elismerően beszélt – a lap hozzáteszi, hogy a középpályás és a „vörös ördögök” menedzsere, Ole Gunnar Solskjaer között sem felhőtlen a kapcsolat az elmúlt időszakban.

A nyári váltás egyáltalán nem tűnik elképzelhetetlennek, de a Real Madridnak mélyen a zsebébe kell nyúlnia: a 26 éves játékos 2016 nyarán 105 millió euróért igazolt a Juventustól a Manchester Unitedhez, az angol csapat viszont aligha ad túl egyik legnagyobb sztárján ennél kevesebbért.

Kedden a France Football boronálta össze Pogbát a Real Madriddal, amire Mike Phelan, az MU másodedzője úgy reagált, egyáltalán nem biztos, hogy a francia világbajnok jól döntene, ha távozna.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik