MU: Solskjaer szerint nincs veszélyben az állása, a média hazudik

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2019.12.03. 13:44
null
Solskjaer hosszú távra tervezl a Manchester Unitednél (Fotó: AFP)
A Manchester United labdarúgócsapatának menedzsere, Ole Gunnar Solskjaer a keddi sajtótájékoztatón reagált az angol média értesüléseire, miszerint veszélyben az állása.

 

A Manchester Unitedre két nagyon fontos mérkőzés vár az angol Premier League-ben – szerdán a Tottenham, szombaton a Manchester City ellen játszik Ole Gunnar Solskjaer csapata. A Sky Sports beszámolói szerinta norvég menedzser arról beszélt a játékosainak, hogy elveszítheti állását, amennyiben az MU nem teljesít megfelelően ezeken a rangadókon. Solskjaer kedden reagált a pletykákra.

„Teljesen jól vagyok, nincs problémám ezekkel a pletykákkal. Néha jókat nevetek azokon a történeteken, amelyeket magamról olvasok – például, hogy miket mondtam” – válaszolt az újságírók kérdésére Solskjaer.

„Legalább én tudom, hogy ezek az értesülések egyáltalán nem igazak. Ezek csak kirívó hazugságok” – folytatta a 46 esztendős szakember.

„Nem vagyok bizonytalan a jövőmmel kapcsolatban. Teljes mértékben a munkámra koncentrálok, s amellett, hogy mindig a következő meccsel foglalkozunk, hosszú távra is tervezünk a vezetőséggel” – tette hozzá az MU menedzsere.

A szerdai Manchester United–Tottenham mérkőzés azért is ígérkezik pikáns összecsapásnak, mert José Mourinho először tér vissza az Old Traffordra, amióta újra edzőnek állt – ezúttal a vendégek kispadjára ül le.

ANGOL PREMIER LEAGUE
15. FORDULÓ

SZERDA
20.30: Manchester United–Tottenham Hotspur (Tv: Spíler1)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik