MU: Solskjaer kemény fenyegetőzésbe kezdett a kiütés után

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.04.22. 09:53
Mint arról beszámoltunk, nagy meglepetésre az Everton kiütéses, 4–0-s győzelmet aratott a Manchester United felett az angol Premier League 35. fordulójában. A találkozó után pedig Ole Gunnar Solskjaer, a manchesteriek mestere egyértelművé tette, a hozzáállást, amit játékosai mutattak ezen a meccsen, nem fogja tolerálni a jövőben.

A Manchester United elleni találkozót megérdemelten nyerte meg ekkora különbséggel az Everton, hiszen a „vörös ördögök” idénybeli egyik leggyengébb teljesítményüket nyújtották, legutóbbi nyolc tétmérkőzésükből pedig hatot elveszítettek.

Ole Gunnar Solskjaer, a United mestere pedig nem fogta vissza magát a meccs lefújását követően.

„A játékosaink fizikai felkészültsége nagyon messze van a jótól. Alig várom, hogy elkezdődjön a felkészülési időszak a következő idényre… Azt akarom, hogy, az én csapatom legyen a liga legkeményebben dolgozó gárdája. Hogy olyan legyen a csapat, mint Sir Alex Ferguson irányítása alatt, és a játékosaink mindenkinél jobban akarják a győzelmet” – idézi a Manchester United hivatalos honlapja Solskjaert.

Solskjaer már most a felkészülési időszakra vár (Fotó: AFP)
Solskjaer már most a felkészülési időszakra vár (Fotó: AFP)

„Ha ennél a csapatnál akarsz játszani, akkor többet kell, hogy jelentsen ez az egész… Az elejétől azt mondom, sikeres leszek edzőként ennél a klubnál, nagyon úgy tűnik azonban, lesznek játékosok, akik ebben a sikeres csapatban nem lesznek ott” – célzott nem túl finoman arra Solskjaer, hogy a nyáron nagy változások várhatóak a keretben.

Négy fordulóval a vége előtt a Manchester United a tabella hatodik helyén áll a Premier League-ben, két ponttal lemaradva a negyedik Arsenal és az ötödik Chelsea mögött.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik