Jack Grealish a trió egyik tagja (Fotó: AFP)

 

Az Evening Standard brit lap arról számolt be, hogy a klubnál a tervezett bevétel 28.4 millió fontos csökkenésével számolnak ugyan, de a tartalékoknak és a rendelkezésre álló hiteleknek köszönhetően így is mintegy 240 millió fonttal (93.7 milliárd forinttal) tervezhetnek, amelyből a nyári átigazolási időszakra is áldozhatnak.

A brit sajtó úgy tudja, Jadon Sancho (Borussia Dortmund), Jack Grealish (Aston Villa) és Jude Bellingham (Birmingham City) megszerzése szerepel a klub és a szakember célkeresztjében.

Ebből a 20 éves Sancho lehet a legnagyobb fogás, egyben a legnehezebb és a legdrágább is. A brit sajtó korábban 100 millió fontos manchesteri ajánlatról számolt be. A 24 éves Grealish értékét 27.45 millió fontra becsüli a transfermarkt.de, míg a 16 éves Bellinghamét 9.9 millióra.

Ugyancsak sajtóbeszámolók szerint Sanchóért európai élklubokkal (FC Barcelona, Real Madrid, Paris Saint-Germain, Bayern München) kell versenyeznie az MU-nak, míg Grealish iránt a Manchester City, Bellingham megszerzéséért a Dortmund is élénken érdeklődik.