MU: Solskjaer bizakodik, hamarosan visszatérhet az alapember?

B. A.B. A.
Vágólapra másolva!
2019.09.26. 12:04
null
Marcus Rashford sérülése nem súlyos (Fotó: AFP)
Nem elég, hogy a Manchester United kétgólos vereséget szenvedett a West Ham United otthonában az elmúlt hétvégén, ráadásként elvesztette Marcus Rashfordot, akit ágyéksérülés miatt kellett lecserélni. Noha a kezdeti jelek arra mutattak, hogy az angol támadót akár hosszabb ideig nélkülözni kényszerülhet Ole Gunnar Solskjaer, a norvég szakember biztatóan nyilatkozott a játékos állapotáról.

 

„Még gyógyulgat, de nincs olyan rossz állapotban. Bízunk benne, hogy még a válogatott szünet előtt visszatérhet” – mondta Solskjaer a Rochdale elleni továbbjutás után.

A manchesteriek a szünet előtt az Arsenallal, az AZ Alkmaarral és a Newcastle-lel találkoznak, s bár az „ágyúsok” elleni rangadó még korai lesz a számára, az AZ ellen talán már keretben lehet az angol támadó.

Rashford kiválása azért is érinti érzékenyen a Unitedet, mert Anthony Martial sérülése, valamint Alexis Sánchez és Romelu Lukaku távozása miatt egyedül a 17 éves, egyébként betegséggel bajlódó Mason Greenwood az egyedüli bevethető támadó jelenleg.

Jó hír viszont, hogy Paul Pogba végigjátszotta a szerdai mérkőzést, így a francia középpályás szinte biztosan pályára léphet az Arsenal ellen is.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik