MU: „Pogbának még szüksége van manchesteri élményekre”

Vágólapra másolva!
2019.04.09. 12:38
null
Paul Pogba a Wolverhampton elleni múlt heti, vesztes bajnokin (Fotó: AFP)
Szakadatlanul találgat a nemzetközi sportmédia, klubot vált-e Paul Pogba, a Manchester United labdarúgója a nyáron. A France Football keddi címlapján a Real Madrid-vonalra teszi a voksát, eközben Mike Phelan, az MU másodedzője arról beszélt, egyáltalán nem biztos, hogy a francia világbajnok jól döntene, ha távozna.

 

„Paul még korántsem mutatott meg mindent a tudásából. Noha mindenki világbajnok futballistaként kezeli, sok minden még csak ezután jön” – jövendölte Mike Phelan, aki szerint Pogba azok közé a futballisták közé tartozik, akik a Manchester Unitedben még nem jutottak fel a csúcsra, pedig az mind neki, mind a klubnak „járna”.

„Azt akarjuk, hogy ők is akarják átélni, majd át is éljék az élményt, amivel a Manchester United nagy diadalai járnak. Azon vagyunk, hogy az eddigieknél jobban kamatoztassuk Paul játékát. Ole (Gunnar Solskjaer menedzser) hatalmas munkát végez ennek érdekében, igyekszik Pault átsegíteni a nehézségeken, amit ő értékel is” – folytatta Phelan.

Eközben a France Football keddi címlapját Pogba fotója uralja, alatta a lap sugallatával, mely szerint a középpályás útja a Real Madridba vezet. A francia szaklap úgy véli, „Pogbának váltania kell”, mert – dacára a Solskjaer-éra eleji szárnyalásának – az MU-ban már nem tud megújulni, viszont az őt nagyon kedvelő Zinédine Zidane keze alatt erre jó esélye nyílna.

Pogba manchesteri szerződése 2021 nyaráig szól, és a közeljövőben (is) nagy feladatok várnak rá – elsőként szerda este a Barcelona elleni BL-negyeddöntő.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik