MU: Pogba nyilatkozata Mourinhóról – ma már nem ezt mondaná…

Vágólapra másolva!
2018.10.06. 14:03
Nincs a legjobb kapcsolat mostanában a Manchester United menedzsere és sztárjátékosa, José Mourinho és Paul Pogba között. A portugál 2016 májusában, a francia ugyanezen év augusztusában érkezett az MU-hoz – akkor még egészen más volt köztük a viszony, ezt remekül tükrözi a futballista akkori nyilatkozata.

„Nagyon sok játékosával beszéltem a Real Madridnál töltött időszaka alatt, Raphaël Varane-nal, Álvaro Moratával. Mind azt mondták, ő lesz a nekem való edző, fejlődésre és keményebb munkára fog sarkallni. Beszéltem vele is, pozitív energiát sugárzott, azt gondoltam, miért ne? Biztos vagyok benne, hogy jobb játékos és jobb ember leszek általa.”

Ha végiggondoljuk az elmúlt hetek eseményeit – Pogba először kritizálta a Mourinho által kidolgozott taktikát, a portugál ezután megfosztotta csapatkapitány-helyettesi titulusától (amit állítólag nem is birtokolt soha), illetve fagyos hangulatú beszélgetést is láthattunk már az MU edzéséről – ma már nem biztos, hogy ugyanezeket mondaná a francia…„Nagyon sok játékosával beszéltem a Real Madridnál töltött időszaka alatt, Raphaël Varane-nal, Álvaro Moratával. Mind azt mondták, ő lesz a nekem való edző, fejlődésre és keményebb munkára fog sarkallni. Beszéltem vele is, pozitív energiát sugárzott, azt gondoltam, miért ne? Biztos vagyok benne, hogy jobb játékos és jobb ember leszek általa.”

Ha végiggondoljuk az elmúlt hetek eseményeit – Pogba először kritizálta a Mourinho által kidolgozott taktikát, a portugál ezután megfosztotta csapatkapitány-helyettesi titulusától (amit állítólag nem is birtokolt soha), illetve fagyos hangulatú beszélgetést is láthattunk már az MU edzéséről – ma már nem biztos, hogy ugyanezeket mondaná a francia…

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik