MU: őrizetbe vették a legendás csapat középpályását

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.04.16. 21:26
A rendőrség csütörtökön őrizetbe vett egy 44 éves férfit, miután feltételezések szerint családon belüli erőszakot követett el – brit sajtóértesülések szerint az illető férfi Nicky Butt, a Manchester United korábbi középpályása, a klub ifiakadémiájának jelenlegi vezetője.

A Manchesterben és agglomerációjában (Greater Manchester) illetékes rendőrség szóvivőjének tájékoztatása szerint „a kollégák kedd délután két óra körül kaptak riasztást egy hale-i házhoz azzal, hogy ott egy nőt megtámadtak. A nő a kezén szenvedett el egy apróbb vágást, amely kórházi kezelést nem igényelt. A helyszínen őrizetbe vettünk egy, a támadás elkövetésével gyanúsítható 44 éves férfit, aki a kihallgatásáig őrizetben marad.”„a kollégák kedd délután két óra körül kaptak riasztást egy hale-i házhoz azzal, hogy ott egy nőt megtámadtak. A nő a kezén szenvedett el egy apróbb vágást, amely kórházi kezelést nem igényelt. A helyszínen őrizetbe vettünk egy, a támadás elkövetésével gyanúsítható 44 éves férfit, aki a kihallgatásáig őrizetben marad.”

A Manchester United egyelőre nem kommentálta a hírt.

Nicky Butt a Manchester United legendás 92-es korosztályának tagjaként 1992 és 2004 között 387 mérkőzést játszott a United mezében, 6 alkalommal nyert bajnokságot, 3-szor FA-kupát, tagja volt az 1999-ben BL-győzelmével triplázó Unitednek is, míg az angol válogatottban 39 meccsen szerepelt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik