MU: „Nincs joga kritizálni” – Solskjaer visszaszólt Van Persie-nek

T. D.T. D.
Vágólapra másolva!
2020.01.04. 08:48
null
Ole Gunnar Solskjaer úgy érzi, Robin van Persie-nek nem kellene kritizálnia őt (Fotó: AFP)
Visszaszólt Robin van Persie-nek Ole Gunnar Solskjaer, a Manchester United menedzsere. Az Arsenal és az MU korábbi játékosa a két csapat évindító rangadója (amely 2–0-s londoni sikerrel zárult) után beszélt a norvég stílusáról, amelyben megemlítette, lehetne dühösebb is egy-egy vereség után. Solskjaer határozottan válaszolt.

„Amikor Olét nézem, nagyon kedves fickónak tűnik. Szeretném, ha néha egy kicsit heves, ideges lenne, talán dühös is. Ez is része a munkájának. Most mosolyogni látom, egy ilyen mérkőzés után. Ez nem a megfelelő pillanat a mosolyhoz” – mondta az Arsenal elleni találkozót követően a BT Sport műsorában Van Persie.

Ezt megemlítették a Wolverhampton elleni FA-kupa-összecsapás előtti sajtótájékoztatón Solskjaernak, aki láthatóan nem volt elragadtatva a holland szavaitól.

„Nem ismerem Robint, ő sem ismer engem. Valószínűleg nincs joga ahhoz, hogy a menedzseri stílusomat kritizálja. Nem fogok megváltozni, ez biztos. Robin pedig elvette a húszas mezemet (korábban a Manchester Unitednél – a szerző), valószínűleg ez minden, amit elvehet tőlem. Nem a középkorban élek.”


ANGOL FA-KUPA
A LEGJOBB 32 KÖZÉ JUTÁSÉRT

18.30:
Wolverhampton Wanderers–Manchester United (Tv: Spíler1)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik