MU: Nem lépek le, harcolok – Van Gaal továbbra is kitart

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.01.29. 09:57
Louis van Gaal, a Premier League-ben szereplő Manchester United labdarúgócsapatának menedzsere elmondta, a sorozatos rossz eredmények ellenére sem kíván lemondani a posztjáról, és mindenképp kitöltené 2017 júniusáig szóló szerződését a klubnál.

A holland szakvezető lemondásáról nem először cikkeznek az angol sajtóban, legutóbb a Southampton elleni, hazai pályán elszenvedett egygólos vereség után a The Guardian azt állította, hogy Louis van Gaal felajánlotta a lemondását Ed Woodward vezérigazgatónak – ám ezt a hírt gyorsan megcáfolták.Louis van Gaal felajánlotta a lemondását Ed Woodward vezérigazgatónak – ám ezt a hírt gyorsan megcáfolták.

A 64 éves szakember azóta a nyilvánosság előtt is megszólalt, és elmondta, eszébe sem jutott lemondani, marad és harcol az állásáért.

„Sosem ajánlottam fel, hogy lelépek, mindig küzdeni fogok. Amikor idejöttem, három évre írtam alá. Ez egy folyamat, amely hosszas, nem egy mérkőzésből áll, én pedig maradnék és folytatnám a munkát, amíg le nem jár a szerződésem. Ha nem érdekelne az egész, nem jövök ide másfél évvel ezelőtt.”

„Amikor elkötelezem magam egy klubhoz, a vezetőségnek mindig elmondom, hogy ne rövid távban gondolkozzanak – így volt ez a Bayern Münchennél és a Barcelonánál, és így van a Manchester Unitednél is. Mindig meg is kaptam a kellő támogatást. Ezek után nagyobb nyomás nehezedik az emberre, hiszen teljesítenie kell az elvárásokat, de mi még csak az út felénél vagyunk.”

„Nekem már nincsen veszítenivalóm, ha menesztenek, úgyis megbélyegeznek, mivel karrierem során ez lenne a negyedik alkalom, hogy kirúgnak.”

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik