MU: negyvenmilliót adnának a Barcának Fabregasért

Vágólapra másolva!
2013.07.15. 12:33
null
Cesc Fabregas kapós lett Angliában, Arsene Wenger és David Moyes is szívesen látná a csapatában (Fotó: Reuters)
Az Independent szerint a Manchester United kész tízmillió euróval többet ajánlani a Barcelonának Cesc Fabregasért mint ami az Arsenallal kötött egyezményben szerepel, azaz 40 millió eurót is fizetne a világ- és Európa-bajnok középpályásért.

Az Arsenal és a Barcelona közötti egyezmény szerint, ha Fabregas vissza akar menni Londonba, az „ágyúsoknak” elég 30 millió eurót fizetniük érte. A United viszont 40 milliót is adna érte, amin már elgondolkodhatnak a Barca vezetői.

A Manchester United a nyáron már lemaradt egy Barca-játékosról, Thiago Alcántara vasárnap hosszú huzavona után a Bayern München játékosa lett.

David Moyes, az MU új menedzsere és Arsene Wenger, az Arsenal mestere eddig hiába próbált meg nagy nevet szerződtetni, nem járt sikerrel. Az „ágyúsok” francia szakvezetője ezekben a hetekben Luis Suárezért, a Liverpool uruguayi csatáráért küzd, és a Guardian szerint kész ötmillió fonttal megemelni korábbi ajánlatát.

A Pool egy hete elutasította az „ágyúsok” 30 milliós próbálkozását, de a brit sajtó által rengeteget támadott játékos ezt követően azt nyilatkozta, örül neki, hogy egyesek még értékes labdarúgónak tartják Angliában.

Wenger mindenképpen szeretne sztárcsatárt igazolni, a Manchester Unitednál Wayne Rooney iránt érdeklődött, míg a Real Madriddal Gonzalo Higuaínról tárgyalt. E három játékos közül jelenleg Suárez megszerzésére van a legnagyobb esély, főleg azután, hogy az uruguayi ügynöke a múlt héten Liverpoolban járt, s arra kérte a klub vezetőit, engedjék el a játékost.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik