MU: Mourinho két játékosa sem épül fel szezonkezdetre

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.07.26. 11:12
José Mourinho, a Manchester United labdarúgócsapatának menedzsere rossz híreket osztott meg a sérültek állapotáról a hamarosan rajtoló 2018–2019-es idény előtt.

Az angol élvonal következő kiírása augusztus 10-én veszi kezdetét, a nyitó mérkőzésen a Manchester United a Leicester Cityvel csap össze.

José Mourinho, a „vörös ördögök” trénere ennek kapcsán elmondta, több játékosa sérüléssel bajlódik, s nem épülnek fel a szezonkezdetre.

„Antonio Valenciának a combja fáj, hazaküldtük, nem is lehet ott a Premier League nyitányán, de Diogo Dalot sem egészséges, még a rehabilitációját végzi, nem vethetem be a Leicester ellen” – árulta el a portugál tréner, aki hozzátette, hogy emellett Matteo Darmian közölte, távozni szeretne a klubtól.

„Darmian elmondta, hogy váltani akar, én pedig úgy gondolom, hogy ha valaki elmenne, és megfelelő ajánlat érkezik érte, akkor az edzőnek nem szabad a játékosa útjába állni. Mostanáig viszont nem kaptunk olyan ajánlatot Darmianért, ami akár csak a közelében lenne annak az összegnek, amellyel megelégednénk.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik