MU: Mourinho hotelben élt, ez közel 200 milliójába került a klubnak

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.12.19. 14:59
null
José Mourinho nagyon sokba került a Manchester Unitednek (Fotó: AFP)
A Manchester Unitednek nagyon sokba került José Mourinho: a kedden menesztett portugál menedzser – akit az idény végéig Ole Gunnar Solskjaer vált a kispadon – amellett, hogy 24 millió fontos (közel 8.5 milliárd forint) végkielégítést kapott, lakhatása több mint 500 ezer fontjába került a klubnak...

 

A The Guardian derítette ki, hogy José Mourinho a salfordi The Lowry Hotelben lakott, méghozzá az Irwell folyóra néző lakosztályok (összesen hat van belőle a szállodában) egyikében. A 2001-ben megnyitott ötcsillagos szállodában egy ilyen lakosztály 600 fontba kerül éjszakánként. Mourinho 895 éjszakát töltött itt. Kis fejszámolással kideríthető, hogy lakhatása 537 ezer fontjába (186 millió forint) került a Manchester Unitednek.

 

Ha ehhez hozzávesszük a 24 millió fontos végkielégítést, valamint éves fizetését (ami a Manchester Evening News szerint 24.2 millió font volt évente) és a bónuszokat, akkor alulbecsülve is legalább 80 millió fontot (28 milliárd forint) fizetett ki 2016 júliusa óta a Manchester United José Mourinhónak.

Azért nem rossz José Mourinhónak lenni…

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik