MU: Mourinho elmondta, mikor térhet vissza Ibrahimovic

Vágólapra másolva!
2017.10.20. 16:25
José Mourinho, a Manchester United labdarúgócsapatának menedzsere Zlatan Ibrahimovic sérüléséről, valamint a svéd klasszis várható visszatéréséről beszélt.

José Mourinho augusztus végén még azt mondta, Ibrahimovicra legkorábban januárban számíthat, de az angol The Independent információi szerint akár két hónappal korábban, már novemberben a portugál menedzser rendelkezésére állhat.José Mourinho augusztus végén még azt mondta, Ibrahimovicra legkorábban januárban számíthat, de az angol The Independent információi szerint akár két hónappal korábban, már novemberben a portugál menedzser rendelkezésére állhat.

Az áprilisban keresztszalag-szakadást szenvedő svéd csatárnak eleinte a karrierjét is féltették, hiszen már 35 éves. Aztán 12, majd 9 hónapról szóltak a hírek, és még néhány hete is úgy tűnt, hogy Ibra a legjobb esetben is januárban térhet vissza a pályára.

Mourinho most elmondta, szerinte Ibrahimovic még ebben az évben újra a pályán lesz.

„Itt van velünk. Az edzőközpontban dolgozik, figyeljük, az irányításunk alatt van – idézi Mourinhót az MU honlapja. – Olyan jó munkát végez, ahogy azt elvárnánk, keményen, mindent belead. Ám ez nem jelenti, hogy jövő héten, esetleg két hét múlva már játszhat. Óvatosak vagyunk, nem siettetjük, akkor tér vissza, amikor mindannyian jónak látjuk. Hogy úgy gondolom-e, ez a pillanat eljön 2017-ben? Igen, szerintem még idén eljön, de ez csak egy megérzés.”

Andy Cole, a „vörös ördögök” korábbi támadója a svéd fenegyerekkel kapcsolatosan elmondta, beszélt Ibrahimoviccsal, s a csatár vélhetően decemberben, legkésőbb 2018 januárjában ismét játszhat.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik