MU: Minden idők legrosszabb szezonja is lehet – Ferdinand

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.09.30. 16:20
null
Ferdinand aggódik a Manchester United jövője miatt (Fotó: AFP)
A klub színeiben korábban 312 bajnokin pályára lépő Rio Ferdinand szerint meg kell állítani a Manchester United lejtmenetét.

 

Az 1989–1990-es szezon óta nem rajtolt gyengébben a Manchester United, mint az idén, miután szombaton 3–1-re kikapott a West Ham otthonában, s jelen állás szerint a 10. helyen áll a Premier League-ben – hét bajnokin 10 pontot szerzett.

„A legmagasabb szinten kell beszélgetni és döntést hozni a csapat és a menedzser jövőjéről – annyi biztos, hogy nem lesz könnyű” – nyilatkozta a brit BT Sportnak Rio Ferdinand, aki 2002 és 2014 között szerepelt a Manchester Unitedben.

„Nem folytatódhat tovább, ami a csapatnál jelenleg zajlik: a harc a sajtó ellen, a szivárogtatások az öltözőből, az, hogy a csapat az egyik, Mourinho és stábja a másik oldalon áll. Ha mégis így megy tovább, akkor a klub történetének egyik leggyengébb szezonja lehet a mostani” – tette hozzá a Premier League-ben több mint 500 bajnokit játszó Ferdinand.

Brit lapértesülések szerint Paul Pogba és José Mourinho viszonya annyira elmérgesedett a napokban, hogy a francia középpályás már azon szervezkedik a manchesteri öltözőben, hogy minél hamarabb megbuktassa a menedzsert. Ebben pedig több csapattársa is partner. Mindez korántsem segíti az egységet.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik