MU: megy a huzavona Pogba és a Pool ikonja között

T. D.T. D.
Vágólapra másolva!
2020.04.14. 15:33
null
Paul Pogba újabb szócsatába keveredett (Fotó: AFP)
Nem valószínű, hogy Graeme Souness és Paul Pogba különösebben jó kapcsolatot ápol egymással. A Liverpoolt játékosként és menedzserként is szolgáló, több más csapatnál is megforduló skót szakember az utóbbi időben a médiában rendre kritizálta a franciát. Pogba a maga módján visszaszólt, ám Souness sem maradt adós a válasszal.

 

A Sky Sports szakértőjeként dolgozó Souness már korábban is rendszeresen kritizálta Pogbát, legutóbb ezt írta róla a Sunday Timesban:

„Pogbának megvan mindene ahhoz, hogy kiemelkedő játékos legyen – rendkívül atletikus, szuper technikával –, de a játékhoz való hozzáállása éppen szöges ellentéte az enyémnek.”

„Ő úgy megy ki a pályára, hogy azt gondolja magáról: »Megmutatom mindenkinek, hogy milyen ügyes vagyok, és én leszek a sztár.« Engem meg úgy tanítottak, hogy menjek ki a pályára, dolgozzak keményebben a velem szemben állónál, és majd meglátom, meddig jutok el ezáltal. Könnyű feladat lenne ellene játszani.”

Pogba nemrég erre mindössze annyit reagált, hogy nem tudja, ki az a Graeme Souness, mire most utóbbi a Sky Sports Premier League-műsorának otthoni „kiadásában” – David Jones műsorvezető és Jamie Carragher unszolására – azt mondta, teljesen rendben van, hogy a francia nem tudja, ki ő, illetve, hogy Pogba mutassa meg az érmeit.

Souness játékosként a Liverpoollal öt bajnoki címet, három Ligakupát, két angol Szuperkupát és három BEK-et nyert, a Sampdoriával Olasz Kupa-győzelmet, a Rangersszel skót bajnoki címet és Ligakupa-diadalt ünnepelhetett.

Pogba ezzel szemben a Juventusszal négyszeres bajnok, kétszeres kupagyőztes és kétszeres Szuperkupa-győztes, a Manchester Uniteddel egy Európa-ligát és egy Ligakupát, valamint a francia válogatottal világbajnokságot nyert.

Sky Sports Premier League on Twitter

English First Division - European Cup - League Cup - "Graeme can show him the medals!" The #SkyFootballShow discuss Paul Pogba's recent comments about Graeme Souness... https://t.co/1Xo5KX9W19



Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik