MU: „Még mindig De Gea a világ legjobb kapusa”

T. D.T. D.
Vágólapra másolva!
2020.06.23. 15:07
null
Ole Gunnar Solskjaer megvédte David de Geát (Fotó: AFP)
Az utóbbi idők kritikája után megvédte kapusát Ole Gunnar Solskjaer, a Manchester United menedzsere. A norvég szakember szerint még mindig David de Gea a világ legjobb kapusa. 

De Gea az utóbbi időben rengeteg bírálatot kapott. A leghangosabb kritikus hang Roy Keane-é, a Manchester United ikonjáé volt, aki több társával együtt a spanyol kapust sem engedte volna fel a csapatbuszra a Tottenham elleni meccs után. De Gea a leállás előtti, Everton elleni mérkőzésen is hibázott egy nagyot, Keane akkor úgy nyilatkozott, meg akarta lincselni.

„Nem hiszem, hogy rossz sorozatnak számítana az, ha két gólt kapsz hét meccsen, olyan ellenfelekkel szemben, mint a Manchester City, a Chelsea, a Tottenham vagy az Everton. Az Everton elleni meglehetősen furcsa gól volt – olvashatók Solskjaer szavai a BBC-n.

„Lehet, hogy pénteken hárított, lehet, hogy nem. De nagyszerű mentésekkel segít minket. Meccseket nyer nekünk. Még mindig azt gondolom, hogy ő a világ legjobb kapusa.”

Habár a jelek szerint még hosszú ideig tervez De Geával, a norvég szakember már azt is tudja, hogy ki lehet majd a spanyol utódja.

A TOTTENHAM GÓLJA AZ MU ELLENI MECCSEN

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik