MU: Martial nem érti, miért nem tárgyalnak vele

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.02.23. 19:18
null
Anthony Martial nem erre számított (Fotó: AFP)
A Radio Monte Carlo információja szerint a Manchester United egyelőre nem kínált új szerződést Anthony Martialnak, ami a csapat francia labdarúgóját értetlenséggel és némi nyugtalansággal tölti el.

 

Az RMC úgy értesült, hogy a tárgyalások holtpontra jutottak, és a magát megbántva érző Anthony Martial fel is függesztette a manchesteri házvásárlását, pedig már kinézett egy kedvére való új ingatlant.

A szezon tétmérkőzésein 11 gólt és kilenc gólpasszt elkönyvelő, jó formában lévő támadó jelenlegi szerződése 2019 júniusáig szól, és tartalmaz egy egyéves opciót is. Martial ügynöke decemberben már leült a manchesteri vezetőséggel, ennek eredményeképpen a hivatalos hosszabbítási ajánlatnak már meg kellett volna érkeznie a játékoshoz – ám ez nem történt meg.

Az okokat találgató Radio Monte Carlo szerint elképzelhető, hogy Alexis Sánchez téli szerződtetése átírta a francia csatárt érintő manchesteri forgatókönyvet.

Martial iránt korábban több klub is élénken érdeklődött, az RMC most a Tottenhamet és a Milant említi, és hozzáteszi azt a korábbi spanyol sajtóértesülést is, amely Gareth Bale esetleges „ellenértékeként” a Real Madridban látja a francia támadót.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik