MU: „Már mindenki tudja, Pogba távozni akar Manchesterből!”

Vágólapra másolva!
2019.07.06. 16:18
Ahogy minden átigazolási időszakban, most is érkeznek sorra a pletykák, melyek szerint Paul Pogba klubot vált. Ügynöke, Mino Raiola azonban most elárulta, a francia középpályás most tényleg úgy gondolja, eljött annak az ideje, hogy búcsút intsen Manchesternek!

Az utóbbi hetekben több európai élcsapattal is összeboronálták már Paul Pogbát, aki a hírek szerint a Juventus és a Real Madrid kiszemeltjei közt is szerepel, méghozzá a lista elején.

A francia ügynöke pedig elárulta, annyi biztos, hogy ügyfele tényleg szeretne klubot váltani, lehetőleg még a nyáron.

„A Manchester Unitednél a menedzsertől a tulajig mindenki tudja már, Paul távozni szeretne. Ennél többet nem mondhatok, csak annyit, azon vagyunk, hogy teljesítsük Pogba kívánságát…” – mondta a The Timesnak Mino Raiola.

Pogba menne, a kérdés csak az, lesz-e, aki fizet érte annyit, amennyit az MU kapni szeretne… (Fotó: AFP)
Pogba menne, a kérdés csak az, lesz-e, aki fizet érte annyit, amennyit az MU kapni szeretne… (Fotó: AFP)

Az angol beszámolók szerint a manchesteriek az utóbbi hetekben már a Real Madriddal és a Juventusszal is tárgyalóasztalhoz ültek, ám egyelőre az álláspontok nem közelednek.

Ugyanis míg a madridiak például 90 millió fontot fizetnének a középpályásért, addig a United legalább 120 milliót szeretne kapni egyik legjobbjáért. A blancók által elsőként ajánlott 90 millió pedig már önmagában sok a Juventusnak…

Így tehát továbbra is úgy tűnik, a Real Madrid áll a legközelebb Pogba megszerzéséhez, akiért a Manchester Evening News beszámolója szerint Iscót vagy Gareth Bale-t is szívesen odaadnák, mellé pedig 72 millió fontot utalnának át a „vörös ördögöknek”.

Erre az ajánlatra még nem érkezett válasz Angliából…

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik