MU: Maguire a Man. Unitednél folytatja – hivatalos

T. D.T. D.
Vágólapra másolva!
2019.08.05. 13:39
null
Maguire a Manchester Unitednél folytatja (Fotó: manutd.com)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester United bejelentette, hogy szerződtette a Leicester City játékosát, Harry Maguire-t.

 

A 20-szoros angol válogatott védő hat plusz egy éves szerződést írt alá a manchesterieknél. Bár a csapatok nem erősítették meg hivatalosan a vételárat, a Leicester City klubrekordról ír, az angol lapok 80-85 millió font körüli összegről számolnak be. Pénteken már több vezető angol sportportál közölte, hogy megszületett a megállapodás a csapatok között, azóta minden részletet tisztáztak a játékossal is.

„Nagyon örülök, hogy aláírhattam ehhez a nagyszerű klubhoz. Nagyon élveztem a Leicesternél töltött időmet, szeretnék köszönetet mondani mindenkinek a klubnál, és a szurkolóknak is az elmúlt két idény fantasztikus támogatásáért. Ám amikor a Manchester United kopogtat az ajtódon, az elképesztő lehetőség” – nyilatkozta már az MU játékosaként Maguire.

„A menedzserrel folytatott beszélgetéseim után izgatott vagyok a csapattal kapcsolatos tervek hallatán. Világosan látszik, hogy Ole olyan gárdát épít, amely trófeákat nyerhet. Már várom, hogy találkozhassak az új csapattársaimmal, és elkezdődjön az idény.”

Maguire két idény alatt 76 hivatalos meccsen lépett pályára a Leicesternél, öt gólt szerzett. A Hull Citytől érkezett 2017 nyarán, előtte a Sheffield Unitednél, illetve kölcsönben a Wigannél szerepelt profiként.

Manchester United on Twitter

We have an important announcement to make... Welcome, @HarryMaguire93 #MUFC



Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik