MU: Lukaku nem utazott a csapattal; itt folytathatja?

T. D.T. D.
Vágólapra másolva!
2019.07.29. 16:43
null
Romelu Lukaku az Internél folytatja? (Fotó: AFP)
Kimaradt a Manchester United Norvégiába utazó keretéből a klub belga játékosa, Romelu Lukaku, aki így kihagyja a „vörös ördögök” oslói, Kristiansund elleni keddi felkészülési mérkőzését. A csatár közben posztolt is egyet a közösségi médiában, amiből úgy tűnik, hamarosan távozhat.

 

A goal.com értesülései szerint a 26 éves futballista iránt leginkább az olasz Inter érdeklődik, amit a többek között a Sky Sportsnak és a The Guardiannek is dolgozó Fabrizio Romano is megerősített. Lukaku eddig egyáltalán nem lépett pályára felkészülési mérkőzéseken, Ole Gunnar Solskjaer sérülést emlegetett vele kapcsolatban.

A belga játékos az ügynökével közös képet töltött fel nemrég a közösségi oldalára, amiből szintén sokan arra következtetnek, hogy zajlanak az egyeztetések.

Romelu Lukaku nem hozta az elvárt teljesítményt a 2018–2019-es idényben: 32 bajnokin 12 találatot jegyzett, mellé csupán egyetlen gólpasszal. 2017-ben érkezett az MU-hoz, amelynek mezében 96 tétmérkőzésen 42 gólt és 13 gólpasszt tett bele a közösbe.

Lukaku mellett Matteo Darmian is kimaradt a 26 fős névsorból, a klub a norvég meccs után Cardiffba utazik, hogy a Milan ellen lépjen pályára a Nemzetközi Bajnokok Kupája (ICC) nevű sorozatban.

Fabrizio Romano on Twitter

Talks ongoing with Inter and now Romelu Lukaku... waiting with his agent


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik