MU: különleges záradékok; mégsem jön a portugál középpályás?

H. D.H. D.
Vágólapra másolva!
2020.01.20. 17:26
null
Elképzelhető, hogy Bruno Fernandes mégsem lesz a Manchester United játékosa (Fotó: AFP)
Mint arról beszámoltunk, a Manchester United a Sporting CP portugál válogatott középpályásával, Bruno Fernandessel erősítené meg a keretét a téli átigazolási időszakban. Annak ellenére, hogy korábban közel volt a klubváltás, a Daily Mail szerint néhány záradék miatt kútba eshet az üzlet.

 

A Sky Sports arról számolt be, hogy a Sporting CP közel áll a megegyezéshez a Manchester Uniteddel a 25 éves, 19-szeres portugál válogatott középpályás átigazolásáról. A brit portál szerint az angol sztárklub 43 plusz 17 millió fontot kínál Bruno Fernandesért, aki a személyes feltételekben állítólag már megállapodott az MU képviselőivel, ennek értelmében hetente 120 ezer fontot (47.3 millió forint) kereshet majd az Old Traffordon.

Ezzel szemben a Daily Mail szerint a United először csak 34 millió fontot adna a futballista játékjogáért, majd további 25 és fél millió fontot különböző feltételek teljesülése esetén – a lap úgy tudja, a lisszaboniak a szerződéstervezetben részletezett záradékokkal elégedetlenek, ezért kútba eshet az üzlet.

Az angol klub állítólag ahhoz kötné a középpályás szerződésében szereplő bónuszok – részben vagy egészben történő – kifizetését, hogy a Manchester United megnyeri a Premier League-et, a Bajnokok Ligáját, illetve hogy Bruno Fernandes valamikor megkapja az Aranylabdát.

A portugálok szerint ezen események bekövetkezésére – külön-külön és együttesen is – kevés az esély, ezért ebbe nem szeretnének belemenni.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik