MU: Jöhetne ide Messi is, ő is csak szenvedne – Scholes

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.10.16. 21:02
null
Paul Scholes nincs elragadtatva Alexis Sáncheztől (Fotó: AFP)
Nincs elragadtatva Alexis Sáncheztől a Manchester United korábbi kiválósága, Paul Scholes, aki a chilei mellett a „vörös ördögök” többi játékosát sem kímélte.

 

Alexis Sánchez az előző télen érkezett az MU-hoz Henrih Mhitarjanért cserébe, azonban Manchesterben meg sem tudta eddig közelíteni az Arsenalban mutatott formáját.

„Mindig is azt gondoltam róla, hogy kissé önző futballista, olyan, aki néha csak magáért játszik – mondta Sánchezről Paul Scholes. – Nem hiszem, hogy rá lett volna szükségünk, főleg ennyi pénzért. Hogy szabaduljunk most meg tőle, amikor ilyen magas a fizetése? Mintha csak azért igazoltuk volna le, hogy ne a Manchester Cityhez menjen.”

Az angol legenda nem csupán Sánchez nyakába varrja a rossz szereplést, a többi játékossal sincs megelégedve.

„Úgy tűnik, hogy mindenkinél akadozik most a gépezet. Jöhetne ide Lionel Messi is, ő is csak szenvedne. Az MU-nál a teljesítmény és a hozzáállás a két legfontosabb. Ha megnézzük a West Ham elleni meccset, azt láthattuk, hogy a futballisták nem akarnak Mourinhóért játszani. Ennek ellenére nem rúgnám ki.”

„Bízom benne, hogy javul majd a helyzet. Szeretném, ha José megmutatná, hogy miért is olyan kiváló edző, mert ez az eddigi legnagyobb kihívása a labdarúgásban. Neki is megvan a felelőssége, kapott elegendő pénzt, rengeteget költött az érkezőkre. Vett többek között két középhátvédet, de nem tűnnek elég jónak. Ilyenkor az edző feladata, hogy többet hozzon ki belőlük.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik