MU: jelentős emelés, De Gea ennyiért maradna a klubnál

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.01.16. 18:08
null
De Gea szívesen maradna az MU-nál, de jelentős fizetésemelést szeretne (Fotó: AFP)
Jól tudjuk már, hogy David de Gea a világ egyik, ha nem a legjobb kapusa – a Manchester United labdarúgója nem egyszer bizonyította már a klasszisát földöntúli védéseivel. A kontraktusa 2019 júniusában lejárt volna, viszont további egyéves opciót is tartalmaz a megállapodás, melyet az MU novemberben aktivált is. A spanyol eközben maradni szeretne, és állítólag már ki is találta, milyen feltételekkel játszana 2020 után is a „vörös ördögöknél”.


A Daily Mail értesülései szerint a spanyol kapus maradni szeretne jelenlegi állomáshelyén, ezért hosszú távra szóló szerződésajánlatot vár a Manchester United vezetőségétől.

Viszont természetesen nem aprópénzért folytatná továbbra is az MU-nál a 28 éves játékos: jelenlegi heti 200 ezer fontos fizetését szeretné 300 ezresre emelni a különféle bónuszokkal együtt.

De Gea legutóbb a Tottenham elleni rangadón mutatott be óriási bravúrokat, amivel tovább bővíttette azon okok listáját, melyek miatt a United szeretné megtartani – ezzel a teljesítményével a mémgyárosokat is megihlette.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik