MU: ismert nevű kapus lehet De Gea utódja

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.05.02. 10:42
null
Ismét egy Schmeichel állhat a MU kapujába (Fotó: AFP)
Amennyiben sikerrel jár a Real Madrid, és szerződteti David de Geát, úgy utódja a címvédő Leicester City kapusa, Kasper Schmeichel lehet a Manchester Unitednél – értesült a Sky Sports.

 

A Schmeichel név nagy tiszteletnek örvend Manchesterben, a dánok Európa-bajnoka, Peter 1991 és 1999 között csaknem négyszáz mérkőzésen állt a United kapujában. Összesen öt bajnokságot, három FA-kupát, négy Charity Shieldet, egy-egy Ligakupát, Bajnokok Ligáját és európai Szuperkupát nyert.

A Sky Sports úgy értesült, hogy fia, a címvédő Leicester City dán válogatott kapusa, Kasper Schmeichel ugyancsak Manchesterbe szerződhet (igaz, a MU mellett a Manchester City is szeretné visszacsábítani).

A Manchester United jelenlegi kapusát, a spanyol David de Geát a Real Madrid szerződtetné, amennyiben ez összejönne, úgy megnyílna az út Schmeichel előtt. A 30 éves kapus a közelmúltban menedzsert váltott, és olasz ügynökének, Luca Bascherininek nagyon jók a kapcsolatai az Old Traffordon.

Kasper Schmeichel 2002 és 2009 között a Manchester City játékosa volt, szerepelt a Darlington, a Bury, a Falkirk, a Cardiff City, a Coventry City, a Notts County, majd a Leeds United csapataiban is. 2011-ben igazolt Leicesterbe, ahol tavaly nyáron írta alá új, ötéves szerződését.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik