MU: Ibrahimovic mint edző? Mourinho állítólag ezt szeretné

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.08.17. 13:50
Nem tartja sürgősnek Zlatan Ibrahimovic visszatérését José Mourinho, a Manchester United menedzsere. A hírek szerint a portugál szakember először játékosként szeretne hosszabbítani a 35 éves futballistával, de aktív pályafutása végeztével is szeretnék a kötelékükben tudni a svédet a manchesteriek.

A Manchester Unitednél nyitottak arra, hogy visszavonulása után Zlatan Ibrahimovic edzői szerepben erősítse tovább a klubot. A hírek szerint már el is kezdődtek az ezzel kapcsolatos tárgyalások a jelenleg sérült futballistával, de először játékosként szeretnének szerződést hosszabbítani vele.

„Tárgyalunk vele annak a lehetőségéről, hogy nálunk maradjon – mondta José Morunho, a United menedzsere. – Egyértelmű, hogy nem elégedett azzal, ahogyan az előző szezonja alakult. Továbbra is a legmagasabb szinten szeretne játszani, szóval próbálunk megegyezni vele arról, hogy nálunk maradjon a szezon második felére. Jelenleg sérült, és időre van szüksége a felépüléshez. Ez viszont nem sürgős, és nem esünk kétségbe, ha később valósul meg.”

Mourinho állítólag Didier Drogbához hasonlítja Ibrahimovicot, és olyan játékosnak tartja, aki rendelkezik a kellő tudással és tapasztalattal, emellett viszont arra is képes, hogy megteremtse a kapcsolatot az edző és a játékosok között.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik