MU: Ibra még a héten aláírja új szerződését – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.08.21. 19:42
null
Mourinho ismét meg akarja szerezni Ibrát (Fotó: AFP)
A Manchester United az ESPN értesülései szerint már a héten új szerződést köthet Zlatan Ibrahimoviccsal, akivel eredetileg azért nem hosszabbított szerződést az előző idény után, mert a svéd súlyos térdsérülést szenvedett, és karrierjének folytatása is veszélybe került.

Ám Ibra felépülése remekül halad, amiről videót is közzétett vasárnap, amiről José Mourinho is jól tud. A szakember Ibra térdsérüléséig hangoztatta, hogy nagyon fontos számára a csatár, nemcsak a 27 bajnokin szerzett 17 gólja miatt, hanem mert az öltözőben győztes mentalitást teremtett.

Mourinho a Manchester Evening News információi szerint fel is kereste Ed Woodwardot, az MU játékospolitikáért felelős ügyvezető alelnökét, hogy tegye meg az első lépéseket a 35 éves svéd újraszerződtetésének ügyében.

Ibrahimovic térdsérülésének elszenvedésekor januári visszatérést prognosztizáltak, de könnyen lehet, hogy előbb készen áll majd a játékra.

Az MU kiválóan kezdte a bajnoki szezont, az első két mérkőzését egyaránt 4–0-ra nyerte meg úgy, hogy Romelu Lukaku, Anthony Martial és Paul Pogba is mind a kétszer betalált. A támadójáték erősnek tűnik, Ibrahimovic gyors felépülése most nem is égető kérdés, talán elég lesz akkor beszállnia, amikor lendületét veszti a támadósor.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik