MU: hosszabbított a balhátvéd; megvan a távozó új klubja

B. A.B. A.
Vágólapra másolva!
2020.08.04. 19:47
A Manchester United labdarúgócsapata a hivatalos oldalán közölte, hogy Brandon Williams 2024-ig meghosszabbította szerződését a klubbal.

A 20. életévét szeptemberben betöltő angol utánpótlás-válogatott balhátvéd az előző idényben lett állandó tagja a felnőttcsapatnak, a bajnokságban 17 mérkőzésen, összesen 39 tétmeccsen szavazott neki bizalmat Ole Gunnar Solskjaer.

„Újabb olyan pillanathoz érkeztem, amelyre igazán büszke lehetek. Hétéves korom óta itt vagyok, egy álmom vált valóra azzal, hogy a felnőttekhez kerültem. Rengeteg munka van abban, hogy elértem eddig a pontig, sokat tanultam Solskjaertől ebben az idényben, és szeretném meghálálni a bizalmát. Tisztában vagyok vele, hogy a klubnál mindenki keményen dolgozik a sikerért, izgatottsággal tölt el, hogy én is a részese lehetek ennek az elkövetkezendő években” – mondta Williams, akinek új szerződése 4+1 évre szól.


Szintén az MU-val kapcsolatos hír, hogy a július elején, szerződése lejártával távozó Angel Gomes aláírt új csapatához, a Lille-hez, amely rögtön kölcsönadta a 19 éves középpályást a portugál Boavistának. Angel Gomes a manchesteriek utánpótlásából került fel 2018 nyarán a felnőttcsapatba, ám ott csupán tíz tétmérkőzésen léphetett pályára.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik