MU: hol van Di María? Már a szurkolók is őt keresik – kép

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.08.01. 12:08
Mint megírtuk, Ángel Di Maríáról, a Manchester United labdarúgócsapatának argentin támadójáról Louis van Gaal, a gárda menedzsere sem tud semmit, miközben a hírek szerint a 27 esztendős játékos az eltűnése miatt már 360 000 fontos büntetéssel számolhat.

Habár a legtöbben biztosra vélik, hogy Ángel Di María napokon belül a francia Paris Saint-Germainhez szerződik, a játékos egyelőre a Manchester United alkalmazásában áll, így meg kellett volna jelennie a csapat nyári edzőtáborában.Ángel Di María napokon belül a francia Paris Saint-Germainhez szerződik, a játékos egyelőre a Manchester United alkalmazásában áll, így meg kellett volna jelennie a csapat nyári edzőtáborában.

Louis van Gaal nem titkolta, fogalma sincs arról, merre lehet Di María, a kérdés pedig egyre több szurkolót foglalkoztat: az egyik MU-fan például már az argentin képével és adataival ellátott plakátokat nyomtatott, ezeket pedig Manchesterben több helyre is kirakta.

A támadó eltűnését mindenesetre nem hagyja szó nélkül a klub vezetősége sem, amely a hírek szerint 360 000 fontos büntetést szabott ki a játékosra, amiért az nem jelent meg az együttes szezon előtti túráján.

Ángel Di Maríát már az MU szurkolói is keresik

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik