MU: Gusztustalan, meg kell állítani a szánalmas trollokat! – Maguire

Vágólapra másolva!
2019.08.20. 17:30
Mint arról beszámoltunk, hétfő este a Manchester United 1–1-es döntetlent játszott a Wolverhampton otthonában az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 2. fordulójában. Paul Pogba a 68. percben tizenegyest hibázott, ezt követően pedig a közösségi médiában sokan rasszista megjegyzésekkel támadták – ez pedig kiverte a biztosítékot csapattársánál, Harry Maguire-nél.

A kihagyott büntetőt után a Manchester United középpályásának az Instagram-, Facebook- és Twitter-oldalát is elárasztották rasszista megjegyzésekkel a „szurkolók”.

A Manchester United közleményben reagált, melyben jelezték, elítélik ezt a viselkedést, és kérik a a közösségi média felületek vezetőit, tegyenek lépéseket az ügyben.

Maguire érdekes megoldást talált a problémára (Fotó: AFP)
Maguire érdekes megoldást talált a problémára (Fotó: AFP)

Harry Maguire-nek, a Manchester United védőjének rögtön támadt is egy ötlete, ami szerinte megoldást jelenthet a problémára.

„Gusztustalan! A közösségi médiának tennie kell valamit! Minden egyes új profilt érvényesíteni kellene útlevéllel vagy jogosítvánnyal. Állítsuk meg ezeket a szánalmas trollokat, akik csak azért hoznak létre több profilt, hogy zaklathassanak embereket!” – írta Twitteren az angol válogatott védő.

Harry Maguire on Twitter

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik