MU: Ferguson módszerével próbál egységet teremteni Solskjaer

Vágólapra másolva!
2019.01.05. 10:48
null
Solskjaer mindent megtesz azért, hogy visszahozza az elitbe a Manchester Unitedet (Fotó: AFP)
Eddig remekül teljesít az Ole Gunnar Solskjaer irányításával új lendületet kapó Manchester United. A legutóbbi négy bajnokin négy győzelmet arató MU nemcsak a pályán, hanem azon kívül is váltott – s ehhez a norvég megbízott menedzser Sir Alex Ferguson egykori módszerét hívta újra életre.

A The Sun értesülései szerint Solskjaer szeretné elérni, hogy a játékosok több időt töltsenek egymással a csapat idegenbeli mérkőzései előtt a szállodában, ezért a legendás menedzser – és jelenlegi segítője, a korábban Fergusonnak is asszisztáló Mike Phelan – módszerét alkalmazva esténként általános műveltségi vetélkedőt szervez a játékosoknak.

A norvég szakember ezzel újabb tekintetben állítja kontrasztba csapatát a Mourinho-féle MU-val: a portugál regnálása alatt a játékosok a szobájukban ücsörögtek a vacsora után.

Egy MU-körökben mozgó belsős ember azt nyilatkozta a The Sunnak, hogy egészen más a hangulat, mióta Solskjaer átvette a gárda irányítását. Állítólag a Mourinho-éra alatt távolságtartó klubikon, Ryan Giggs is meglátogatta már a csapatot Carringtonban, az MU edzőközpontjában a váltás óta.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik